Top 10 događanja u Zagrebu ovaj vikend 9-12.03.2017.

by clubZone

Još jedan vikend nam je pred vratima i valjda ga dobro iskoristiti.

Ako još niste odlučili kuda ovog vikenda donosimo vam nekoliko odličnih prijedloga.

Večeras se ludo zabavite u Vintage Industrial Baru gdje će omiljeni zagrebački punk bend Pank održati svoj koncert. Početak koncerta predviđen je za 21:30 h. Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na dan koncerta 50 kn.

U petak se opustite u KSFF-u gdje vas čeka hip hop večer! Večer započinje puštanjem spotova i glazbe koji će se bazirati na rivalstvu Istoka i zapada, odnosno East i West coast repera. Nakon uvodnog dijela prelazimo na mlade nade hip hop scene.

Sax-u se zabavite uz cooganje 69 ft. Retrodukcija. Manu Chao, Johnny Cash, Black Keys, Stonesi, Nancy Sinatra, Proclaimers, Soft Cells, Lykee Li, Haustor, Urban, Majke, Balašević, Dino Dvornik, čak i S.A.R.S i mnogi drugi najbolji. Ulaz je 10 kn, a do 22:30 čeka vas i rakija dobrodošlice.

Ovog Petka u Khala bar u goste dolazi jedan od vodećih izvođača klupske scene. Resident DJ Culture Club Revelin-a, voditelj projekta DANCElectric Residency čije radove uredno potpisuje i izdaje label 303Lovers. Pripremite se za pravu glazbenu poslasticu a na Vama je da nam se pridružite u Petak na plesnom podiju Khala Bar-a!

Želiš u New York? Sluša ti se r’n’b uživo? Voliš grafite i hip hop? Johann Franck predstavlja vam novi program u kojem vas jednom mjesečno vodi u svjetske metropole i klub pretvara u tematski glazbeni grad. Što može bolje dočarati Empire state of mind nego old school hip hop i r’n’b glazba koju će za ovu priliku puštati Grade i Rea te odličan banda Single Ladies LIVE. Ulaznice po cijeni od 40kn potražite u Johannu.

U subotu 11.03. vrijeme je za DISCO RETROMANIJU !!!!!!!!!! Ritam grada ponovno stvara “štimung” disco doba!!! Disco kugle, odlični Dj-evi i savršen pogled na trg su odlična kombinacija.

I ovu subotu se (d)ružimo na staroj, dobro poznatoj adresi Tuškanac 1! Provodimo zajedno još jednu ludu noć uz brdo dobre cuge, najbolju muziku i najljepše djevojke. Navratite u Hollywood! Na donjem flooru (d)ružimo se uz najbolje narodne i domaće hitove uz  dj VXa. Na gornjem flooru čeka vas dj DEXTER sa uvijek akutalnim hitovima trasha.

Močvara vas u subotu od 23 h do 5 h uz besplatan upad poziva na odličan program! Mr. Wolf (Ravnice) & Mr. Bad (Polje Ambrozije) rolaju muziku iz filmova Quentin Tarantina: Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill, Jackie Brown, Inglourious Basterds, True Romance, Death Proof, Django Unchained…

Ove subote u Spunku nakon duže stanke ponovno stiže DD, najveći dark party u gradu. Ovoga puta imamo za pojačanje glazbenog izbornika Svena Harambašića, što znači da možete očekivati najmračniji DD do sada. Standardno za DD, bira se glazba bendova post-punk, darkwave, minimal, industrial i ebm scene osamdesetih te novih bendova koji poštuju izvorni zvuk.

U nedjelju se opustite u Studiju smijeha. Bog je milostiv i oprostit će Vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika. Svakako ne zaboravite sljedeći dan otići na ispovijed. Komičari/ke će se zafrkavat sa svim stvarima vezanim uz religije, crkvu, vjere, običaje i slično. Zgriješiti će Marko Dejanović, Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ivo Musulin, Miranda Lončar i voditeljica večeri Marina Orsag. Upad 40kn!

Odličan provod i ovog vikenda želi vam vaš clubZone!!!

 

About the author